Fotogalerij

Deze foto’s zijn van een waterpomp van een Renault, de auto kwam binnen met een koelprobleem, na demontage van de waterpomp was het helemaal duidelijk. Door verkeerde montage ( geen geschikte pakking gebruikt) heeft de waterpomp aangelopen, en vervolgens de schoepen los gemaakt van de pompas. Nieuwe waterpomp gemonteerd met bijbehorende stalen pakking en distributieset, en uiteraard de missende schoepen uit het blok verwijderd, is de auto weer vlot de weg op gegaan.

 

 

 

Dit Mercruiser motorblok liep niet rond, conclusie: Dit motorblok is niet of niet juist winterklaar gemaakt, waardoor het onderblok totaal uit elkaar gevroren is. Helaas was deze niet meer te redden.

 

 

 

 

 

 

 

Bij technische inspectie van een BMW kwamen we deze schokdempers tegen die niet meer veilig de weg terug op mocht, nieuwe schokdempers met bijbehorende hoezen was geen overbodige luxe

 

 

 

 

 

Dit setje remschijven heeft ook zijn beste tijd wel meegemaakt. Na montage van nieuwe remblokken met bijbehorende remschijven is de auto weer in staat om veilig en op tijd weer tot stilstand te komen.